Logo
Please select your language

Society

Vogue Adria Launch after party u stilu newyorških barova u centru grada, powered by Don Julio 1942

Vogue Adria

March 12, 2024

Svi znaju da kada se napravi nešto veliko, uvijek slijedi ono poznato pitanje “što sad?” Nije neuobičajeno da nakon lijepog trenutka želimo da nam bude još ljepše, da savršen trenutak traje barem još malo duže – nekoliko minuta ili ako može i sat. Da dobro piće ostavi još bolji aftertaste, da okus kolača koji volimo nastavimo osjećati na nepcu još dugo nakon posljednjeg zalogaja. Dakle, svaki događaj koji je nezaboravan, neizbježno donosi nakon toga i after o kojem će se pričati jednako dugo, baš kao i o ovom stvorenom u suradnji s tekilom Don Julio 1942.

Nije tajna da je pokretanje časopisa Vogue Adria i prvog broja proteklo u spektakularnoj atmosferi, gdje su poznata lica uživala u čarobnim nastupima zbora, simfonijskog orkestra i Katarine Ranković za klavirom, dok su se slijedovi plant-based specijaliteta s potpisom Vanje Puškara izmjenjivali i svaki put savršeno kombinirali s tea infused koktelima. Međutim, manje je poznato da se u potrazi za formulom za zaustavljanje vremena nakon događaja provod nastavio u beogradskom klubu Trojka.

U zamračenoj atmosferi, u stilu njujorških downtown barova na koje podsjeća Troika svojim interijerom i općim duhom, gosti Karla Zelić, Senidah, Buč Kesidi, Tamara Kalinić, Dora Martinović, Marija Tarlać, Dragana Ognjenović, Nataša Vojnović, Tanja Dragović i mnogi drugi uživali su u odličnoj atmosferi, zavodljivim zvukovima koji su dolazili iz miksa talentirane DJ-ice Senade i koji pozivaju na ples do jutra, uz nevjerojatne kolktele čiji je glavni sastojak bio Don Julio tekila.

Tijekom večeri gosti su uživali u jedinstvenom okusu ultra premium tekile Don Julio 1942, koja je dio najelitnijih događaja diljem svijeta upravo zbog prestižne reputacije brenda i globalne popularnosti.

Apsolutni favorit večeri bio je koktel Don Julio Paloma, koji je svojom ljetnom razigranošću i jedinstvenom mješavinom okusa osvojio srca prisutnih, podsjećajući nas da su lijepo vrijeme i sunce odmah iza ugla. Večer je prošla u nevjerojatnim susretima, razgovorima, sjajnim koktelima i plesu do jutra i potvrdila da su kokteli s vrhunskim potpisom zaštitni znak ovog mjesta, zašto Don Julio ima prestižno i nenadmašno mjesto na listi luksuza i mnogih omiljenih pića, kao i da naši gosti znaju što je dobar provod i ne boje se to pokazati.