Logo
Please select your language

Bellabeat
Well-being

Prispela je nova generacija pametnih wellness zapestnic Bellabeat IVY

Nova pametna zapestnica Bellabeat z naprednim nadzorom temperature je idealen wellness pripomoček za vsako žensko

Vogue Adria

March 7, 2024

V srži podjetja Bellabeat leži nenehno prizadevanje za inovacije, ki opolnomočajo ženske in jim omogočajo, da prevzamejo popoln nadzor nad svojim zdravjem in dobrim počutjem. IVY+ ni le nov izdelek; uteleša novo dobo personalizirane zdravstvene tehnologije, ki vključuje funkcijo sledenja temperaturi, ki uporablja lastni algoritem in machine learning za kartiranje in sledenje ženskim reproduktivnim ciklom z izjemno natančnostjo.

Spoznajte pametno zapestnico IVY+

IVY+ ni navadna pametna zapestnica. Ona je vaš osebni wellness asistent. IVY+ ponuja vrsto funkcij, zasnovanih za celovito spremljanje zdravja. IVY+, obogaten s prefinjeno funkcijo spremljanja temperature, predstavlja spremembo paradigme pri spremljanju menstruacije in plodnosti. Nedavne študije, vključno s tistimi, objavljenimi v Reproductive Biology and Endocrinology in the Journal of Medical Internet Research, so poudarile potencial nosljivih senzorjev za napovedovanje ovulacije in menstruacije z analizo fizioloških indikatorjev, kot sta variabilnost srčnega utripa in temperatura kože. To je še posebej pomembno za ženske z nerednimi menstrualnimi ciklusi, kjer lahko IVY+ zagotovi bolj zanesljive napovedi, kot kažejo raziskave v Frontiers in Network Physiology.

Dizajn in funkcionalnost v popolni harmoniji

Eleganten dizajn pametne zapestnice IVY+ opisuje večnamenskost. Sposobnost merjenja kožne temperature – približek bazalne telesne temperature – je ključna za odkrivanje ovulacije in zgodnjih znakov nosečnosti. Ta funkcija ni bila dodana samo zaradi udobja; temelji na natančnem razumevanju fizioloških sprememb med menstrualnim ciklom. Poleg tega je zapestnica IVY+ v minimalističnem dizajnu, ki se brezkompromisno prilega vsakemu outfitu in priložnosti.

Bellabeat

Digitalni wellness trener

Aplikacija Bellabeat, ki temelji na nedavnih raziskavah spremljanja ciklov in sledenja ovulaciji, pretvori biometrične podatke v koristne informacije. Preko aplikacije prejema personalizirane in natančne podatke o plodnosti, s čimer se izboljšajo možnosti zanositve, kar je v veliko pomoč pri načrtovanju nosečnosti. Integracija machine learninga s podatki, zbranimi iz IVY+, omogoča podroben dostop do edinstvenih fizioloških vzorcev vsake ženske.

Zakaj izbrati IVY+?

IVY+ in aplikacija Bellabeat tvorita zavezništvo, ki presega tradicionalno spremljanje zdravja. IVY+ ni samo orodje za dobro počutje, temveč partner za reproduktivno zdravje žensk. Ne glede na to, ali je cilj obvladati stres, izboljšati kakovost spanja, povečati telesno aktivnost ali bolje razumevanje svoje plodnosti, vas IVY+ podpira in vodi.
Urška Sršen, soustanoviteljica Bellabeata, ugotavlja: Natančnost, ki jo ponuja IVY+ pri spremljanju menstrualnega ciklusa in prepoznavanju plodnih dni, predstavlja pomemben napredek v tehnologiji spremljanja zdravja žensk, ki jim omogoča večji nadzor in boljše razumevanje lastnega. telesa . Dodaja: Z IVY+ lahko ženske natančneje spremljajo svoj menstrualni ciklus in prepoznajo plodne dni. Ta natančnost sledenja je ključnega pomena za tiste, ki nameravajo zanositi, saj jim zagotavlja dragocene informacije za povečanje možnosti oploditve. Integracija teh podatkov z aplikacijo Bellabeat uporabnikom ponuja prilagojen vpogled v njihovo zdravje in dobro počutje.

Bellabeat

Odkrijte prednosti IVY+

Z raziskavami podprtim pristopom k spremljanju zdravja je IVY+ v ospredju ženske tehnologije za dobro počutje. Omogoča nam samozavestno krmarjenje po vsakdanjem življenju, s pomočjo podatkov pa bolje razumemo svoje zdravje in življenje. IVY+ vas lahko vodi do bolj zdravega in bolj ozaveščenega življenjskega sloga.

Za dodatne informacije obiščite bellabeat.com.

VOGUE RECOMMENDS